Κλάιν Μάιν Αινστάιν

Ο Τέως ο Σέως και ο Μέως έβγαλαν σε δημοπρασία τον Οικο Κρίστυ (ολόκληρο) ενώ τυχερός είναι ο ελληνικός λαός στου οποίου την κατοχή περιήλθε μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις ο πασίγνωστος Οικος. Το θέμα είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν ξέρει τι να κάνει έναν ολόκληρο οίκο -μαζί με τα σερβίτσια του- οπότε προς το παρόν τον άφησε εκεί που είναι. Ο δήμαρχος που μας αξίζει από την άλλη μεριά το σκέφτεται σοβαρά να δημοπρατήσει ένα μεγάλο κομάτι του τιμημένου μας συμβόλου, του πέτρινού μας δονητή, του ορόσημου των ομάδων που κερδίζουν στο μπάσξετ (νέο άθλημα μη το ψάχνεις) το ποδόσφαιρο και το πατιναζ. Του λευκού μας του πύργου. Δυστυχώς όμως τα νέα ταξιδευουν γλήγορα (μόνα τους ή με κουριέρ) και  ένας άλλος πανίσχυρος οίκος αντιπρότεινε μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά: να δημοπρατηθεί τάχιστα ο ίδιος ο δήμαρχος που μας αξίζει ώστε να αποφέρει στην πόλη επιτέλους πραγματικά έσοδα. Ενδιαφέρον έδειξε και το μουσείο τυσώ για το δήμαρχο της καρδιάς μας του συκωτιού μας και του σπληνάντερού μας καθώς το πασίγνωστο μουσείο ετοιμάζει νέο facility στο οποίο θα φιλοξενούνται ομοιώματα από ξύλο και μάρμαρο που δένουν αρμονικά με το ασήμι και το φυσητό γυαλί. Ενος λεπτού σιγή για τον κύριο Τουτάν Χαμών που βαλσαμώθηκε μόνος του απαλλάσοντας έτσι δεκάδες χιλιάδες Αιγυπτίων από τον κόπο. Και μια που λέμε για την Αιγυπτο μια ανασκαφή έφερε στο φώς την πιό αρχαία μήνυση του γνωστού κόσμου: Ο Αλέξαδρος ο Μέγαμπάιτς ισχυρίστηκε ότι οι πυραμίδες των αιγυπτίων δεν ήταν καθόλου τόποι λατρείας και αρχιτεκτονικό θαύμα αλλά Τρίγωνα Πανοράματος 3D κάτι το οποίο οδήγησε σε διπλωματικό επεισόδιο τους δύο λαούς που δεν έληξε ποτέ. Ακόμη και τώρα -για παράδειγμα- τα στίφη των βορείων που επισκέπτονται την αίγυπτο δεν το κάνουν για να θαυμάσουν τις «πυραμίδες» αλλά για να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια την απάτη κουβαλώντας πάντα μαζί τους ένα αληθινό Τρίγωνο Πανοράματος 2d με κρέμα και κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις. Εκεί κάτι φίλοι μου ανακάλυψαν (για δεύτερη φορά) ότι το μέγεθος δεν μετράει καθότι ένα τρίγωνο μπορείς να το φας ενώ μια πυραμίδα τι μπορείς να την κάνεις άραγε?

Τι έγινε μαν; Την κάνουμε σιγά-σιγά; O λόγος για τη Γλυξβούργεια Συμφωνία που παίζεται για 2η εβδομάδα στα κανάλια της συμφοράς στα οποία προτείνω μαζί με τα σήματα για κατ,  ακατ, κατ με γονική συναίνεση (φαντάσου να μαλώσουν οι δύο γονείς για το αν πρέπει το παιδί  να δεί την ταινία ή όχι.θεωρείται συναίνεση;)να βάλουν και μερικά σήματα όπως: ακατ για την κοινή λογική, προβοκατερ, κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου μαζί μας, είσαι μαλάκας, δεν είσαι μαλάκας κλπ..

Αντε γειά σας τώρα. Πάω να διαβάσω τη Δισκολάτεια.

Advertisements

4 σκέψεις σχετικά με το “Κλάιν Μάιν Αινστάιν

  1. Μα ποιά είστε? Πρώτα κόψατε ένα τρένο και τώρα ένα μισθό. Ανήκετε στην οικογένεια των Incredibles? Οσο για τις φωτο του Τέως θα έλεγα να τις βγάλετε πολλές φωτοτυπίες αριθμημένες και να τις κάνουμε ένα ωραίο επιτραπέζιο παίγνιο.

    :)))))

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s