Κάπου ψηλά στη νοτρ νταμ οι σύγχρονοι κουασιμόδοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους. Απόβλητοι και κουφοί, δημιουργήματα μιας κοινωνίας που τους πέταξε στην άκρη και τώρα τους θυμήθηκε για δεύτερη φορά. Οι σύγχρονοι σαρκοβόροι τηλεπαρουσιαστές γυάλισαν και τρόχισαν τα κοφτερά τους δόντια κι όρμηξαν με μίσος στον Ανθρωπο για να κατασπαράξουν και να κομματιάσουν συνειδήσεις και αξιοπρέπειες. Η κοινωνία στημένη  απέναντι στο μέσο κρυφοκοιτάει και χαμογελάει χαιρέκακα πιστεύοντας με θράσος ότι οι θεατές της φρίκης είναι το υγιές κομμάτι της. Οι Ιππείς της Καγιεν αγκαλιάστηκαν με τους Ιππότες της Ες Ελ Κέι και αυτάρεσκα έκλεισαν τα μάτια τους. Ναι είπαν αυτή την κοινωνία θέλουμε. Μέσα από αυτό το κινητό φρηκ σόου εμείς θα εμφανιστούμε ως λυτρωτές, ως Μεσσίες.

Πέρα μακριά στη Νέα Εγνατία τα σαμπ γούφερ χαιδευουν ηδονικά τη ζεστή άσφαλτο. Οι Ιππότες και οι Ιππείς χαμογελάνε στην επιστροφή τους από τη γη της αγγελίας. Σήμερα είναι κυριακή. Η άδεια πόλη ξαναβρίσκει σιγά-σιγά τους ρυθμούς της κάτω από ένα θαμπό ήλιο κι έναν άρρωστο ουρανό.

Το απόγευμα το τηλεοπτικό Κωσταλέξι θα εμφανιστεί ξανά πίσω από το θαμπό γυαλί. Η μάχη ενάντια στον Ανθρωπο συνεχίζεται.

Advertisements

5 σκέψεις σχετικά με το “

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s