Ρευματισμοί και Κάμα Σούτρα

kama.jpg

Καλά τώρα είναι αυτή κατάσταση; Να μη μπορώ να βρώ μια πρίζα στην όλγας για να φορτίσω το κινητό μου; Που κανονικά θα έπρεπε ο δήμος να είχε εγκαταστήσει μερικές -έτσι χύμα- για να εξυπηρετήσει τους πολίτες, καθώς και μερικά σταχτοδοχεία ρε μπόι για να μη γεμίζουν γόπες οι δρόμοι.

Εκατοντάδες γκέρλιζ βγήκαν αχτένιστα στο δρόμο γιατί με τις διακοπές τις δεη είχαν 2 επιλογές: H το μισό κεφάλι να είναι σε στυλ κόμπρα αλέξις της δυναστείας και το άλλο μισό λαδωμένο, ή να είναι όλο αχτένιστο. Ετσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν το νεοκιουρ στυλ ή το λαικοήμο (δηλαδή κιουρ εμφάνιση αλλά με γυαλί πράντα και φόρεμα μισόνι) κάτι που μπέρδεψε τους πραγματικούς ήμο.

Οι πραγματικοί ήμο που συχνάζουν στο ναβαρίνο απαίτησαν τη μετονομασία της ιστορικής πλατείας σε Ναυαρίμο ώστε να ξεχωρίσουν από τις μούφες πανοραμίτικες ήμο με τα 4χ4 που πίνουν λονγκ άιλαντ και ακούνε μπλουζ μπράδερς.

Οι εργαζόμενοι της δεή ισχυρίζονται ότι δεν κόβουν οι ίδιοι το ρεύμα αλλά η δεη. Γιες Σερ. Το διάβασα και αυτό. Δηλαδή η δεή και οι εργαζόμενοι σε αυτήν είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και να μη μπλέκουμε το ένα με το άλλο.

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “Ρευματισμοί και Κάμα Σούτρα

  1. ->»λαικοήμο (δηλαδή κιουρ εμφάνιση αλλά με γυαλί πράντα και φόρεμα μισόνι) κάτι που μπέρδεψε τους πραγματικούς ήμο.»
    καλό!! : )

  2. Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα με τις πρίζες αλλά την βρίσκω πολύ ωραία ιδέα. Επί πληρωμή σαν τα παρκόμετρα θα έβγαζε και λεφτά το κράτος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s