Πράξε Άλογα

Δεν ξέρω για την πραγματική ζωή* πάντως στο san andreas οι λευκές με τα ταγιέρ που περιδιαβαίνουν ανέμελες στο commerce center του Λος Σάντος έχουν τα περισσότερα λεφτά, τα καλύτερα αυτοκίνητα (banshee κτλ)και τους λιγότερους οργασμούς γιατί προφανώς δεν υπάρχει επιμύκηνση κλειτορίδας ακόμη ώστε να πιάσει τα μεγέθη και την αιμάτωση ενός πέους. Πέος ίσον Δέος. Η επισήμανσή μου ώς παρατηρητής και μέρος του πειράματος που λέγεται Κοινωνικά Δίκτυα (αν και η κοινωνικοποίηση περιέχει σαφώς υγρά) είναι ότι είτε βρίσκομαι στο Λος Σάντος είτε στο Κόσμος Σέντα οι λευκές με τα ταγιέρ έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, τους λιγότερους οργασμούς (γιατί το σέξ χρειάζεται δύο ανθρώπους με σάρκα και οστά και όχι έναν κόλπο και έναν μαρμάρινο δονητή με άρωμα μέντας του Ντόλτσε Καμπάνα. Αυτό δεν είναι σεξ. Αυτό είναι χρέωση στην πιστωτική) και τα περισσότερα λεφτά. Βέβαια δεν έχουν banshee γιατί η κατηφόρα του πανοράματος είναι κακοτράχαλη αλλά ο κέι με ένα καγιέν λιζοπινακιδέξ εξισώνεται η διαφορά της χιλιομετρικής αποστάσεως.

Αλλο θέμα. Το επί της μοδός green. Ξαφνικά όλες οι εταιρείες σκέφτονται και πράτουν με οικολογική συνείδηση. Έλα! Αυτοκίνητα που καίνε πλατανόφυλλα, κινητά που λειτουργούν με τον ήχο των ποταμιών, κομπιούτερς που ξεκινάνε με ένα απλό βουδιστικό ομ, τηλεοράσεις που ανοίγουν με τη βοή του ανέμου, στερεοφονικά που λειτουργούν με τα απομεινάρια της οδοντόπαστας, σπίτια που δεν χρειάζονται ρεύμα αλλά καθαρή θετική ενέργεια Πανοράματος και τα λοιπά. Γιέα Ράιτ!

Αυτά είχα να πώ προς το παρόν μπράδας εν σίστας και καθώς ήμουν υπό αυτοπεριορισμό αρκετό καιρό θεωρώ ότι το καλύτερο κομμάτι μουσικά, κοινωνικά και θεατρικά στη φετινή γιουριβίζιον ήταν της Βοσνίας.

* η καλύτερη εκδοχή της πραγματικότητας είναι φυσικά του Κάρλος Καστανιέντα.

2 σκέψεις σχετικά με το “Πράξε Άλογα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s