Dont Mess With Psohan

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές (που αναβλύζουν ανθρακούχο φυσικό νερό) η δεθ θα μεταφερθεί έξω από την πόλη. Θα μεταφερθεί όμως πολύ έξω, κοντά στο Γκουανταλκιβίρ. Ήδη οι κυβερνήσεις αυτής της αστείας χώρας όπου και κατοικούμε -και μπορεί να περιγράψει μόνο ο Ντάκγλας Ανταμζ στα καλύτερά του βεβαίως- έχουν ετοιμάσει ειδικά ελικόπτερα σούπερ αντίντας ώστε να μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια στη νέα Δεθ-Γκουαλντακιβίρ και να ανακοινώνουν από εκεί πιά τα οικονομικά τους μέτρα.

Στο χώρο της πρώην τιμημένης έκθεσης, που μας έκανε γνωστούς σε όλη την υφήλιο και θα μείνει άδειος, θα μαζευτούν όλα τα αγάλματα αυτής της περίεργης πόλης συν ένα καινούριο που θα συμβολίζει τη δυναμική μας πορεία στο μέλλον και το παρόν. Αυτό θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μάρμαρο καβάλας με μερικές ρίγες καφέ γρανίτη και θα είναι ότι πιό σύγχρονο έχει συλλάβει ποτέ : α) ο πολύδωρας β) η μαστροκώστα γ) ο ανθρώπινος νους. Σωστά κατάλαβες μπόι το γάμα είναι.

Γουέλ , το γλυπτό θα ονομάζεται Τσουρεκογάτσα και πρόκειται για ένα εικαστικό σύμπλεγμα από τσουρέκι τερκενλή που τεντώνεται και αγγίζει με πάθος μια μπουγάτσα με κυμά. Όχι με κύμα μαν. Με κυμά. Αυτό το γλυπτό θα αναρτηθεί δίπλα στα άλλα αγάλματα (του βενιζέλου, του πόντιου, του καζαντζίδη, της βάρκας του κτλ, μη σε κουράζω τώρα με φλυαρίες, τα ξέρεις) όπου και θα αντικαταστήσει με τον καιρό το λευκό πύργο. Η Τσουρεκογάτσα κατά τα γιορτινά διαστήματα, τότε που ντύνεται η πόλη με τα καλά της, θα μετατρέπεται σε φαγώσιμη καθώς τη θέση του μαρμάρου θα παίρνει με αργές αλλά σίγουρες κινήσεις η πασίγνωστη ζύμη τερκ εν λή (Terk n Lee) και το φύλλο του θείου βάνια. Αλλες έγκυρες πηγές (αυτές βγάζουν μόνο μίλκο) αναφέρουν ότι οι πόλη θα είναι σε μια μόνιμη κατάσταση ανακατάταξης και μεταφοράς. Ετσι η δεθ θα πάει στο φεστιβαλ κινηματογράφου, το φεστιβάλ θα πάει στο μακεδονία παλλάς, το μέγαρο μουσικής στο ναταλί, το ναταλί στο πάρκινγκ της χανθ, η χανθ στο δημαρχείο της καλαμαριάς, ηπεριφερειακή θα μεταφερθεί στη τσιμισκή, η τσιμισκή στα βρασνά, τα σφαγεία στη σίνδο, η σίνδος στην κατερίνη, το φένα φρες στα σκόπια (ουάου i love this game), τα σκόπια στο βατοπαίδι, το βατοπαίδι στη λάρισα και η λάρισα στην κρήτη. Η κρήτη δεν πάει πουθενά αυτό το γνωρίζετε βέβαια.

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή της μεταφοράς τα έργα του μετρό (2 σεξ και 2 καράτε) φυσικά θα σταματήσουν να παίζονται στο κέντρο και θα συνεχίσουν ανοίγοντας τρύπες όπου βρούν εύκαιρο, μαλακό και γόνιμο έδαφος. ‘Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ο Νομάρχης της καρδιάς μας, του συκωτιού μας, του σπληνάντερού μας και της γαρδούμπας μας (πείνασα μη δίνεις σημασία), ο πανταχού παρώνει και τα πάντα πληρώνει θα κάνει περασιά καμέο από το σήριαλ Λόλα (άλλο Ζόχαν κι άλλο Ψόχαν μαν) με δυνάμεις σούπερ ήρωα. Στο σήριαλ υπάρχει η πιθανότητα ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο πάνιξ να λέγεται Ζαρτάν και θα προστατεύει τους κακούς. Η μοναδική πόλη στον κόσμο με τρασιά νομάρχη. Gimme more Sergeant.

Κατά τα άλλα όλα καλά. Ο κωστάκης μας είπε με λίγα λόγια, αλλά μεστά και γεμάτα νόημα, πως πρέπει να γίνουμε όλοι υπουργοί για να κάνουμε εταιρίες οφ σορ. Ενεργοί Υπουργοί μαν. Γκάτ ιτ? Πως λέμε ενεργοί πολίτες, ενεργοί οπλίτες και τα λοιπά, τώρα και οι Ενεργοί Υπουργοί παρέα με τους Σκιώδεις Υπουργούς του Γιωργάκη (και μετά έρχεται ο Σόρον με το μάτι του, τα Ορκς και ο Γκάνταλφ).
Οι δημοσιογράφοι λύσσαξαν πιά με τις δηλώσεις του Ταβερνιέ. Είναι δικά του τα λόγια, είναι του ρουσό, είναι του ράλλη, είναι του Μπρους Λη… Όχι κύριοι, τα λόγια που είπε ο πρωθυπουργός που μας αξίζει ήταν σαφώς του Τσάκ Νόρις με αρκετές λεκτικές ενέσεις του Λορέντζο Λάμας και του Σιμόν Λε Μπον. Ασχετοι!

Τι λέγαμε? Α ναι, για τη δεθ. Γουέλ εγώ προτείνω να φύγει η πόλη και να μείνει η δεθ εκεί που είναι μαζί με το δημαρχείο, το μέγαρο και το υπόλοιπο warcraft.

Άντε Μπάι ρε Ντουμπάι. Πάω να ξαναδώ το Zohan όπου τα πράγματα είναι φυσιολογικά με τις τηγανητές χειροβομβίδες, την κατσίκα που κουβαλάει το πιάτο με την κρεμμυδόσουπα, τον ταρίφα παλαιστίνιο με τη βόμβα από neosporin και τη θεά Μαράϊα Κάρει που σκληραίνει και επιμηκήνει γρήγορα κάθε υπάρχον πέος στον πλανήτη.

$ ./configure -guess «poios tha meinei»
$ ./ make nd.bin -voulgarakis.paei –polydoras.paei
$ sudo reboot

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s