Give a bit a μμε to me

και ενώ στην Ασκληπιού σπάνε κεφάλια, μαζεύουν κόσμο και ο μαν φωνάζει «πόσους σας είπαν να μαζέψετε» εδώ πάνω είμαστε kewl και ωραίοι και θαυμάσιοι τύποι που τρέχουν από καμάρα γούναρη με μια μπουγάτσα στο χέρι ενώ ταυτόχρονα τρώμε τα περίσια μελο μακάρονα που έφαγε ο ατσαλά και δεν χόρτασε. Στις ταράτσες μας παρέα με τα σνάιπερ του Deus Ex του Quake και του Ultimate Doom υπάρχουν και οι καταγραφείς που καταγράφουν τα καταγραφόμενα και τα στέλνουν εςεμσεοειδώς στο τουίτα παρέα με μερικά ραβασάκια τύπου «θα βρεθούμε το βράδυ μετά την πορεία για να ανταλλάξουμε nukes μωρό μου»?

Μπάχαλο. Μπάχαλο. Μπάχαλο. Νταξ σπάει και καμμιά βιτρίνα που μετά καταδικάζουμε, κατεβάζει τα κεπέγκια το φένα φρες που είναι πια το ορόσημο της πόλης  μπαχαλάκηδες που από μπακαλάκηδες της EU τώρα έγιναν μπαχαλάκηδες lifestyle και τι ωραία δένει η το μπουκάλι με το στουπί και πολλά άλλα νέου τύπου. Θα πάρω ένα, όχι για μένα αλλά για τη φουκαριάρα τη μάντρα μου. Μαντρώστε κι άλλους ρε παιδιά του λαού με τα φαιοπράσινα και τα κράνη και τα ροπαλάκια αλλά όσους και να μαντρώσετε, όσους και να δείρετε, όσους και να απειλήσετε πάλι είστε πιο λίγοι.

Ουστ είπε ο Προυστ

Βεντέτα. Οχι η νεομπουατ που μαζεύονται τα σκουριαζμένα σφυροδρέπανα αλλά η άλλη. Η τρελή, εκτός λογικής βεντέτα κράτους πολιτών. Αλήθεια τι είναι το κράτος που όλοι σκούζουμε και χτυπιόμαστε σα τα χταπόδια μυτιλήνης; Είναι μήπως ένας σερβομηχανισμός που ενεργοποιείται κατά το δοκούν, είναι θεός, είναι δαίμων, είναι οι κάμποι και τα ψηλά βουνά; Οχι γκάιζ εν γκέρλυς. Το κράτος είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε οι μπάτσοι, οι μπαχαλάκηδες, οι φιλήσυχοι νοικοκυραίοι, οι πιτσιρικάδες που ξεχύθηκαν στους δρόμους. Εμείς είμαστε αυτοί που σηκώνουμε και την πέτρα και το γκλομπ με τη μοναδική χορευτική εναλαγή του Θυμαθύτη. Ναι. ξέρω τι θα πείς. Οτι υπάρχουν και κάποιοι που δε σηκώνουν ούτε πέτρα ούτε γκλομπ και θέλουν τον κόσμο ειρηνικό. Μα για την ειρήνη είναι που σφαζόμαστε δεν το καταλαβαίνεις; Kι αν δεν το καταλαβαίνεις διάβασε λίγη Παγκόσμια Ιστορία, εκεί είναι οι απαντήσεις που ζητάς μαν.

Κανονικά σε ένα γενναίο νέο κόσμο θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να διαδηλώσουν ΚΑΙ οι αστυνομικοί παρέα με όλους, θα έπρεπε να κατέβουν στους δρόμους και οι γνωστοί καλικάντζαροι των μίντια που χρόνια τώρα πριονίζουν το δένδρο της ελεύθερης ενημέρωσης, θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη δημόσια ο Ταβερνιέ και μετά να πάει σπίτι του παρέα με τους υπόλοιπους 300. Ολα αυτά σε ένα γενναίο νέο κόσμο όμως.

Οχι δεν είναι Χούντα μαν. Απλά είναι το demo της.

Σχολιάστε