Θεσσαλονικόμετρο 4

Πιστός όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού μου, με το Φεστιβαλ Κινηματογράφου Φεσαλλονίκης, ανεβάζω για μια χρονιά ακόμη το γνωστό Θεσσαλονικόμετρο, το οποίον είναι τεστ αλήθειας για όποιον το παίζει Θεσσαλονικιός με αρ. Καλά ο Μπουτάρης, το φώναξε προεκλογικά ο άνθρωπας, ότι γεννήθηκε ανάμεσα στις πολεμίστρες του Λευκού Πύργου (αυτός, η γιαγιά του, η προγιαγιά του, η γιαγιά της προγιαγιάς του και όλοι του οι συγγενείς μετά το Big Bang). Για την ακρίβεια η Θεσσαλονίκη χτίστηκε γύρω του. Οου Γιέα.

Γουελ επειδή και φέτος θα γεμίσει η δοξασμένη μας πόλη -η Μήτηρ Ολων Των Σκουπιδιώνε, η Πόλη που σταματάει παρελάσεις- μπερεδάκια σινεφιλ και λοιπά είδη με ακμή και καρώ φουστάκια, έχω ΜΙΑ (1) και μοναδικήν ερώτηξη για το Θεσσαλονικόμετρο:

Πως λεγόταν το κλαμπάκι δίπλα στο Παρά Πέντε το αφτερ σουπάδικο;

3 σκέψεις σχετικά με το “Θεσσαλονικόμετρο 4

  1. Βάλε ερωτήσεις για ηλικιακές ομάδες. Πχ. ερώτηση για 28 με 35 ετών, ερώτηση για 35 με 45, ερώτηση για άνω των 45, με τους μεγαλύτερους να μπορούν να απαντήσουν και τις ερωτήσεις των μικρότερων. Την άλλη φορά είχες βάλει ερώτηση για ντίσκο σε μία εποχή που μπουσουλούσαμε εγώ κι ο κινέζος. Τσίαρς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s