./Makefile 2

Τα καραβάνια έφτασαν για μια φορά ακόμη και ξεφόρτωσαν τη γυαλιστερή πραμάτεια τους. Δεκάδες εκατομμύρια tweets που εξακοντίζονται στα πέρατα του δικτύου, ταχύτατα βέλη που εξαπολύουν οι ψηφιακοί ιθαγενείς στα blogs και χιλιάδες λέξεων και εικόνων που αλλάζουν αστραπιαία χέρια στο myspace και το facebook. Αυτός ο φηφιακός Αμαζόνιος που σφύζει από ζωή μικρής διάρκειας αλλά πολύχρωμης λάμψης έχει πια κορεσθεί. Στα καταστήματα τεχνολογίας χαμός από νέα προϊόντα που κάνουν σχεδόν τα πάντα με περισσή ευκολία. Από εσένα, για εσένα.

Ο τρόπος σκέψης κατευθύνομενος απόλυτα περνάει πια απόλυτα στα χέρια των ισχυρών. Μυθοποιείται σε κάθε ψηφιακή στιγμή, σε κάθε τικ του i-phone, του android και του blackberry. Εκεί μέσα χαριεντίζονται τα sms τα mms τα click 2 call. Κάθε ζευγάρι γνωρίζεται γρήγορα, φιλιέται γρήγορα, πηδιέται γρήγορα, χωρίζει γρήγορα. Ο χρόνος ασαφής και μάταιος ανακυκλώνεται σε βόλτες του hotmail, του G-mail, του nevibes. Τα μάτια θολά από την πρώιμη ευχαρίστηση και τη γνώριμη ηδονή των bytes αναζητάν το επόμενο θύμα στις όχθες του ντίτζιταλ Αμαζόνιου.

Υποσχέσεις με τεράστια λαμπερά γράμματα αιωρούνται στα πολυκαταστήματα. Ονειρα που γυαλίζουν πίσω από κάθε οθόνη tft, λεπτή όπως το χαρτί άδεια όπως το νερό. Συγγραφείς χωρίς εκδοτικό οίκο, χωρίς κοινό, χωρίς αλφάβητο έρμαια της λεγόμενης επικοινωνίας μεταξύ των ειδών. Η κονωνία χάσκει με το στόμα ολάνοιχτο και καταπίνει τόνους πληροφορίας, ανούσιας, χωρίς ειρμό, χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Σχολιάστε